+33(0)5 46 88 17 17 optie 2
logo ajc immobilier agence rochefort
flag version française flag english version flag Nederlandse versie flag versione italiana
Geografische ligging | Rochefort Charente Maritime Frankrijk
Date d'arrivée
Date de départ
Adultes Enfants Bébés
Annuler

Met de auto

Snelweg A10 Afrit La Rochelle-Rochefort
Snelweg A837 Afrit Saintes-Rochefort en dan afrit Rochefort

Met de trein

Met de Thalys tot Paris Nord, dan met de metro (lijn 4) tot Paris Montparnasse en dan verder met de TGV tot La Rochelle of Surgères.
Vanaf La Rochelle of Surgères verder met de lokale trein (TER) tot Rochefort.

Onze Résidence ligt op slechts 500m van het treinstation in Rochefort.

Met het vliegtuig

U kunt via Amsterdam of Eindhoven met het vliegtuig tot Bordeaux of La Rochelle vliegen en dan met de lokale trein verder reizen

résidences Bougainville, locations au port de plaisance & proximité du centre ville de Rochefort

In Rochefort

Van La Rochelle

Als u vanuit de richting van La Rochelle komt, houdt u dan Rochefort centre (Rochefort centrum) aan en dan richting Gare SNCF (treinstation). Als u bij het treinstation bent, neem dan de straat Avenue Wilson en rij deze helemaal uit tot bij de rotonde. Neem de rotonde en rij deze driekwart rond, neem de afslag en dan direct de eerste links, daar ziet u onze Résidence al. De receptie ligt naast de Pharmacie (apotheek) aan uw linker kant.

Van Saintes of Niort

Komt u vanuit de richting van Saintes of Niort, houdt u dan de richting Rochefort centre (Rochefort centrum) aan en dan richting Port de commerce of Port de Plaisance (de haven). U rijdt dan op de straat Avenue William Ponty. Rijdt u dan alsmaar rechtdoor, U komt over twee bruggen. Als u over de tweede brug komt, ziet u rechts de Résidences de Bougainville liggen.
Sla rechts af na de tweede brug en net voor de rotonde. Onze receptie ligt naast de Pharmacie (apotheek) aan uw linker kant.

Je bent gearriveerd!